Ολυμπιακός: Πάρτι πρόκρισης με τον κόσμο οι «ερυθρόλευκοι» θριαμβευτές (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός

bet365

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Μόναχο και διαλύοντας την Μπάγερν με 3-1 προκρίθηκαν στα ημιτελικά του UEFA Youth League. Μια πρόκριση που οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους.

Το μαγικό ταξίδι της ομάδας U19 του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Οι Πειραιώτες επικρατώντας και μέσα στο Μόναχο της Μπάγερν με το επιβλητικό 3-1, πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του UEFA Youth League. Μια πρόκριση που μετά το τελευταίο σφύριγμα πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε.

Όλοι οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έγιναν ένα κουβάρι και στην συνέχεια πήγαν προς τον κόσμο που είχε μετάτρεψε το γήπεδο σε Καραϊσκάκης και όλοι μαζί έστησαν το δικό τους ξεχωριστό πάρτι για την μεγάλη αυτή επιτυχία. Στον αντίποδα οι παίκτες της σπουδαίας ομάδας της Γερμανίας ήταν πεσμένοι στο χορτάρι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν την βαριά ήττα που γνώρισαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα