Kicker: «Στη λίστα της Στουτγκάρδης Ιωαννίδης και Παυλίδης»

Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού «Kicker» η Στουτγκάρδη εξετάζει τις περιπτώσεις των Ελλήνων διεθνών σέντερ φορ, Φώτη Ιωαννίδη και Βαγγέλη Παυλίδη.

Η Στουτγκάρδη διανύει μια εξαιρετική σεζόν και δείχνει φαβορί να εξασφαλίσει μια από τις θέσεις που οδηγού στη φάση των ομίλων του νέου Champions League. Μετά από 25 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση, με 53 βαθμούς, στο +7 από την 5η Λειψία και στο -4 από τη 2η Μπάγερν Μονάχου.

Το μεγάλο όπλο των Σουηβών είναι η επιθετική τους γραμμή. Ο Σερχού Γκιρασί έχει βρει μέχρι στιγμής δίχτυα 21 φορές, ενώ ο Ντενίζ Ουντάβ έχει πετύχει 14 γκολ. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Ο επιθετικός από τη Γουινέα έχει ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Γερμανός φορ είναι δανεικός από την Μπράιτον και δύσκολα θα αγωνιστεί. Σύμφωνα με το γερμανικό «Kicker» η Στουτγκάρδη εξετάζει δύο περιπτώσεις Ελλήνων επιθετικών, ενόψει καλοκαιριού.

Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού και τον Βαγγέλη Παυλίδη της Άλκμααρ. Αμφότεροι δεν είναι φθηνές λύσεις, όμως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το κλαμο της Bundesliga, το οποίο του χρόνου αναμένεται να κουνήσει το σεντόνι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα η τιμή των δυο διεθνών είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναφορά γίνεται και στο ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον επιθετικό του Τριφυλλιού.

O Ιωαννίδης στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του έχει 20 γκολ και επτά ασίστ σε 36 εμφανίσεις, ενώ ο Παυλίδης σε 37 συμμετοχές με τη φανέλα της Άλκμααρ έχει 26 γκολ και τέσσερις ασίστ. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο με τους Πράσινους έως το 2027, ενώ ο δεύτερος «δεσμεύεται» με τους Ολλανδούς έως το καλοκαίρι του 2025.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα