ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλη η απουσία του Κόντε στην πρεμιέρα των play out

Φώτης Καρακούσης
Ο Πέδρο Κόντε

bet365

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από την μαγνητική του Πέδρο Κόντε με τον Ισπανό να μένει σίγουρα εκτός από την πρεμιέρα των play out κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μια σημαντική απώλεια καθώς ο έμπειροςς επιθετικός έχει πετύχει 7 γκολ και έχει δώσει 1 ασίστ.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καλείται να μπει στα play out ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες που έτσι και αλλιώς είναι σε άσχημη θέση, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς, καλούνται να ξεκινήσουν την σειρά που θα κρίνει την παραμονή τους, χωρίς τον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός όπως έδειξε και η μαγνητική, έχει υποστεί θλάση Α' βαθμού και σίγουρα θα απουσιάσει από τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα των play out και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες».

Και ναι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, όμως από την άλλη δεν είναι απλός ποδοσφαιριστής. Είναι ο ηγέτης του ΠΑΣ, είναι ο άνθρωπος που σε μία ομάδα που φέτος δεν έχει το γκολ με ευκολία, έχει καταφέρει να σκοράρει στο πρωτάθλημα 7 φορές και να έχει δώσει μία ασίστ. Σε απλά ελληνικά στα 25 τέρματα που έχουν πετύχει φέτος οι Ηπειρώτες, ο Κόντε έχει συμμετάσχει στα 8. Μιλάμε για το 1/3, κάτι που από μόνο του δείχνει πόσο μεγάλη απώλεια είναι και όλα αυτά σε 21 συμμετοχές και όχι σε όλες 90λεπτα λόγω τραυματισμών.

Τέσσερις για την θέση του αντικαταστάτη του

Η απουσία του Κόντε είναι δεδομένα σημαντική, όχι μόνο λόγω αριθμών, αλλά και συνολικής παρουσίας, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που σέβονται όλοι οι συμπαίκτες του, ένας ηγέτης με απλά λόγια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι Γιαννιώτες δεν θα παλέψουν τον πρώτο από τους 7 τελικούς που θα δώσουν με στόχο φυσικά να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου γνωρίζοντας πως δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κόντε κοιτάζει την καλύτερη δυνατή λύση, χωρίς να υπάρχει σαν σκέψη να γίνει αλλαγή στο σύστημα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει στον 1 επιθετικό. Τώρα το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Ο Λεό είναι βασικός υποψήφιος δεν είναι και αυτός σίγουρος καθώς είχε υποστεί θλάση και στους «κυανόλευκους» θα περιμένουν να δουν αν θα προλάβει να αγωνιστεί και κυρίως πόσο έτοιμος θα είναι.

Εκτός από τον Λεό υπάρχουν ακόμα άλλοι τρεις υποψήφιοι για την θέση του επιθετικού στον αγώνα της πρεμιέρα των play out με τον Ατρόμητο. Ο λόγος φυσικά για τους Μπάλαν, Παμλίδη και Ροσέρο, οι οποίοι όταν έχει χρειαστεί έχουν αγωνιστεί εκεί. Το σίγουρο είναι πως στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν κοιτάζουν την απουσία του Ισπανού αλλά το πως θα κατέβουν όσο γίνεται πιο δυνατοί στο Περιστέρι, έχοντας φυσικά ως στόχο να πάρουν κάτι από το ματς αυτό ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τους τελικούς των play out.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα