Παναιτωλικός: Πέφτουν την Τρίτη οι υπογραφές για τα έργα στο γήπεδο

Newsroom
Πέφτουν την Τρίτη οι υπογραφές για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού

bet365

Έφτασε η ώρα των υπογραφών για τις εργασίες για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Μετά από γραφειοκρατικές διαδικασίες αρκετών μηνών, ήρθε η ώρα των υπογραφών για τις εργασίες που θα λάβουν χώρα στο γήπεδο του Παναιτωλικού με στόχο την αναβάθμιση της εγκατάστασης.

Αυτές αναμένεται να πέσουν την Τρίτη (12/03), όπου θα υπογραφεί μεταξύ της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της αναδόχου εταιρείας («ΑΒΡΑΝΑΣ ΑΤΕ») η σχετική σύμβαση.

Σ' αυτές τις εργασίες περιλαμβάνεται πλέον και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για τον ηλεκτροφωτισμό. Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου φτάνει στα 2,3 εκατ. ευρώ ενώ αρχικά ήταν στα 1,5. Το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έχει ήδη δημοπρατήσει το πρώτο υποέργο, δηλαδή τις εργασίες στην μικρή εξέδρα του γηπέδου (οδός Νικηταρά) και την εξωτερική διαμόρφωση επί της οδού Προυσιωτίσσης.

Τα επόμενα υποέργα που έχουν σειρά προ δημοπράτηση το προσεχές διάστημα αφορούν την διαμόρφωση μουσείου 375 τ.μ. με εκθέματα από όλες τις φάσεις της ιστορίας της ομάδας, καθώς και επανασχεδιασμό του φωτισμού του γηπέδου, με λαμπτήρες LED.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα