Αρης: Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια…

Αρης: Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια…

Αρης: Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια…

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης αναρωτιέται πόσες ακόμα φορές θα κλείσει ο Άρης τα στόματα όσων από την μία του πετάνε λάσπη και από την άλλη πανηγυρίζουν μέχρι να τον βρουν μπροστά τους!

Την τελευταία διετία πραγματικά λες και το κάρμα μας ανταποδίδει όλα όσα έχουμε τραβήξει από την συστηματική παραποίηση της πραγματικότητας. Είναι πραγματικά φοβερό πως εκθέτουν τα γεγονότα όλους όσους συστηματικά προσπαθούν να τρυπήσουν το μυαλό του Αρειανού και μάλιστα πλέον, λόγω της τεχνολογίας και το γεγονός ότι οι… top εκπομπές είναι κυρίως στο youtube και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους εξευτελίζουν σε live χρόνο!


Πέρσι εξευτελίστηκαν όσοι βιάστηκαν στο 2-0 του Ολυμπιακού που έγινε 2-2, αλλά και το αντίστοιχο 0-1 στο Βικελίδης που έγινε 2-1 υπέρ του Άρη. Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του πλανήτη όταν εκτίθεσαι live τόσο πολύ, δεν θα ξαναδούλευες εκτός αν η δουλειά σου είναι αυτό ακριβώς. Να πετάς λάσπη στον Άρη.

Διαφορετικά αφηγήματα, ίδια ποσότητα λάσπης

Φέτος άλλαξε το αφήγημα. Ο Πάλμα στην ΑΕΚ, προκαταβολή ο Χρυσόπουλος, έδωσε την πρόκριση στο κύπελλο για να πάρει τα ματς του πρωταθλήματος και άλλες μπαρούφες. Όλως περιέργως οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν ότι ο Άρης θα κάτσει να χάσει από την ΑΕΚ και πανηγύριζαν…δικαιωμένοι στο 2-3, αλλά έχασαν την μιλιά τους στο 3-3, όταν έπαιζαν ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στο 1-2 του Ολυμπιακού έλεγαν ότι θα γίνει 3-2 και τελικά έγινε 1-4!

Όπως όμως έχω σημειώσει πολλές φορές, αυτή είναι η δουλειά τους. Το θέμα μου πάντα και ο λόγος που ασχολούμαι είναι ο Αρειανός. Πολύ σωστά μου είπε ένας φίλος ότι το ψέμα μπορεί να μετατραπεί σε…γεγονός μόνο αν το πιστέψεις. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι όσων ακόμα πιστεύουν όσους είτε για την ίντριγκα, είτε για την εξυπηρέτηση συμφερόντων συνεχίζουν να τρυπάνε με ψέματα και ιστορίες για αγρίους το μυαλό τους. Είναι πολύ απλά τα πράγματα πλέον.

Μάγκας Άρης, πάντα και με όλους παίζει στα ίσια

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης έκανε ροτέισον κόντρα στην ΑΕΚ, δεν κάθισε να χάσει γιατί πολύ απλά αυτό δεν το έχει κάνει ποτέ. Βέβαια αντιλήφθηκε και ο τελευταίος φίλος του Άρη ότι το ρόστερ είναι πλέον γεμάτο και οι… αναπληρωματικοί είναι εφάμιλλοι των βασικών. Φοβερός Φετφατζίδης, εξαιρετικός Ανσαριφάρντ, πολύ καλός Φατόρε, Βερστράτε-Ζουλ όπως τους θέλουμε συν η επιστροφή Φαμπιάνο που πήρε προγραμματισμένα ένα ημίχρονο και ενόψει Κυπέλλου.

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ήρθαν πρώτοι και έφυγαν… δεύτεροι από το Βικελίδης!

Το ότι ορισμένοι έχουν συνδέσει το ροτέισον των αντιπάλων τους με σίγουρες ήττες ή ζητάνε από τους παίκτες τους να χάσουν για να πληγεί ο Άρης είναι δείγμα του dna και των αξιών τους. Ο Άρης στο δικό του dna όλα αυτά τα χρόνια έχει το μπεσαλίκι, αρχές και αξίες που τις υπηρετεί χωρίς εκπτώσεις και χωρίς συμβιβασμούς. Έχει διαλέξει τον δύσκολο δρόμο και ας τρελαίνονται κυρίως οι νεότεροι οπαδοί της ομάδας με την έλλειψη τίτλων. Δεν συμβιβάζεται, δεν αφήνει τους… φίλους να περνάνε όπως συμβαίνει σε άλλες και άλλες γειτονιές. Αυτός είναι ο Άρης, αυτός είναι ο Μάγκας Άρης που 3 πρωτοπόροι ήρθαν στην έδρα του και έφυγαν… δεύτεροι, Πρώτα ο ΠΑΟ, μετά ο ΠΑΟΚ, τώρα η ΑΕΚ και σημειώστε το, θα γίνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό… Γιατί ο Άρης παίζει μόνο για τον Άρη και για κανέναν άλλο, με την ψυχή του γεμάτη περηφάνεια!!!

ΥΓ1. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για δεύτερο παιχνίδι Ολλανδός VARίστας έχει περίεργη συμπεριφορά. Το καθαρό επιθετικό φάουλ του Άμραμπατ που θα ξεχείλωνε την φανέλα του Μοντόγια μετατράπηκε σε πέναλτι. Στην Λεωφόρο το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στον Ρόουζ με την χερούκλα του Ακαϊντίν εξαφανίστηκε! Παρεμπιπτόντως ο Τερίμ μίλησε για τη διαιτησία στο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ κέρδισε τον Άρη με τη βουτιά του Ιωαννίδη και τη φάση που περιγράφω παραπάνω. Είναι ξεκάθαρο ότι πολλά παιχνίδια θα τα καθορίσουν τα 2 μέτρα και 2 σταθμά των ρέφερι. Γιατί αυτό που έγινε στη Λεωφόρο ήταν εξοργιστικό και προφανέστατα ο Άρης οφείλει να πάρει τις προφυλάξεις του.

ΥΓ2. Με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα ασχοληθώ στο επόμενο σημείωμά μου πριν το ματς που θα πρέπει, υπό το βλέμμα 22.000 Αρειανών, να οδηγήσει στον τελικό. Μετά θα ασχοληθώ με την παραπληροφόρηση ότι ο Άρης έχει ήδη δεχθεί να παίξει στο ΟΑΚΑ, αλλά και την πρεμιέρα των play off όπου ο Άρης θα πάει στην άδεια Τούμπα. Παρεμπιπτόντως παιδιά τιμωρημένη είναι η έδρα του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που το έχετε ξεχάσει και δεν υπάρχει… έφεση σε απόφαση της ΔΕΑΒ. Η εκδίκαση της Λίγκας είναι άσχετη και όπως φάνηκε και από την μπασκετική ΑΕΚ απλά για τις εντυπώσεις! Θα τα πούμε αυτά από την Πέμπτη, όπως βεβαίως περιμένουμε με αγωνία να ξαναφέρουν τον Κουλμπάκοφ ή τον Αλ Χακίμ να σφυρίξει με VAR από την Αλβανία ή την Ολλανδία! Αν είναι οκ με αυτό ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, θα πρέπει ο Άρης να κερδίσει και τους διαιτητές. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα το κάνει, απλά πρώτα προέχει να περάσει στον τελικό και από Πέμπτη έχει ο Θεός…

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!