Λαμία: Μένει στην Αθήνα ο Καρλίτος και ταξιδεύει για Καζακστάν

Ρεπορτάζ: Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Ο Καρλίτος δεν θα επιστρέψει με την αποστολή της Λαμίας και θα παραμείνει στην Αθήνα ώστε να ταξιδέψει στο Καζακστάν για την Αστάνα.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη Λαμία ήταν το ματς κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς ο 33χρονος φορ τα έχει βρει σε όλα με την Αστάνα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, όπως διαβάσατε στο Gazzetta.

Ο Ισπανός φορ είπε το δικό του «αντίο» στους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο για το ματς και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για το Καζακστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός δεν θα επιστρέψει με την αποστολή της ομάδας στη Φθιώτιδα και θα παραμείνει στην Αθήνα ώστε να μπει στο αεροπλάνο και να ενσωματωθεί στο νέο του κλαμπ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα