Λαμία: «Σειρήνες» από Κίνα και Αστάνα για Καρλίτος

«Σειρήνες» από Κίνα και Αστάνα για Καρλίτος

bet365

Το ενδιαφέρον δύο ομάδων από την Ασία έχει συγκεντρώσει ο Καρλίτος, ο οποίος έχει λάβει δύο αρκετές υψηλές προσφορές για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Καρλίτος με την φανέλα της Λαμίας την φετινή σεζόν έχουν τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στα όρια της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Κι αυτό γιατί ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ομάδων από την Ασία, οι οποίες έχουν δείξει και έμπρακτα το ενδιαφέρον τους προσφέροντας πλουσιοπάροχα συμβόλαια στον ποδοσφαιριστή. Η μία είναι η Αστάνα του Καζακστάν, που πρόσφατα «ψώνισε» ξανά από το ελληνικό πρωτάθλημα παίρνοντας τον Γιάννη Μασούρα από την Κηφισιά και η άλλη είναι ένα κλαμπ από την Κίνα, του οποίου το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ο Καρλίτος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Λαμία οπότε για να αποχωρήσει τώρα από το κλαμπ, θα πρέπει κι εκείνο να ικανοποιηθεί οικονομικά. Η περίοδος των μεταγραφών στο Καζακστάν ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου ενώ στην Κίνα την Τετάρτη (28/02). Επομένως στην υπόθεση της Αστάνα υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη ενώσε εκείνη του κλαμπ από την Κίνα τα χρονικά περιθώρια είναι στενά.

Υπενθυμίζουμε πως για τον Καρλίτος υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από τον Άρη τον Γενάρη. Ο 33χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει φέτος αγωνιστεί 21 φορές με την φανέλα της Λαμίας έχοντας σκοράρει δέκα γκολ και δώσει τέσσερις ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα