ΠΑΟΚ: Το «τετ α τετ» Σαββίδη – Σαμάτα είχε θετικό αποτέλεσμα

ΠΑΟΚ: Το «τετ α τετ» Σαββίδη – Σαμάτα είχε θετικό αποτέλεσμα

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Άλι Σαμάτα στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

bet365

Μια μέρα πριν από το ματς του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο ο Άλι Σαμάτα συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, κάτι που είχε θετικά αποτελέσματα.

Έχοντας αστοχήσει στο τελευταίο πέναλτι του ΠΑΟΚ στον δραματικό ημιτελικό της Λεωφόρου και με την αντίδραση μεγάλης μερίδας του κόσμου προς το πρόσωπο του, ο Άλι Σαμάτα ήταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες ημέρες.

Το θέμα του Τανζανού επιθετικού απασχόλησε ιδιαίτερα τον «ασπρόμαυρο» οργανισμό, με τον Ιβάν Σαββίδη να αναλαμβάνει δράση και να συνομιλεί μαζί του, μέσω βιντεοκλήσης, για πάνω από μισή ώρα το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) λίγες ώρες πριν από το ματς του «Δικεφάλου» στο Αγρίνιο.

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ διαπιστώνοντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και χρειάζεται να επέμβει, φρόντισε με το τετ α τετ να στηρίξει τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος εκτίμησε ιδιαίτερα την στάση του κ. Σαββίδη, όπως έλεγε μετά το ματς.

Ο Τανζανός φορ χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Αγρίνιο και βοήθησε στην ανατροπή του ΠΑΟΚ και τη νίκη (1-3) επί του Παναιτωλικού.

Όλοι οι συμπαίκτες του πήγαν και τον αγκάλιασαν την ώρα της αλλαγής του με τον Στέφανο Τζίμα θέλοντας να του δείξουν ότι τον στηρίζουν και εκείνοι από την πλευρά τους.

Στον ΠΑΟΚ με πρώτο τον Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζουν πως δεν πρέπει να ακυρώσουν κανέναν ποδοσφαιριστή, όλοι είναι απαραίτητοι και χρήσιμοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα