Σε γεμάτο γήπεδο (επιτέλους)

Σε γεμάτο γήπεδο (επιτέλους)

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Πανηγυρική παικτών του Άρη

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την επιστροφή του κόσμου του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης 3 μήνες μετά!

Το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο προφανώς είναι από αυτά που δεν…συναντιούνται με την…εμπορικότητα και προφανέστατα δεν συγκινούν και ιδιαίτερα τους φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας. Σήμερα όμως το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται πραγματικά πολύς κόσμος και συνθήκες που θα παραπέμπουν σε κάποιο μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Η συγκυρία έχει τον Άρη σε καλό…φεγγάρι μετά και την 4η εκτός έδρας νίκη στο Περιστέρι, βρίσκει τους κίτρινους ένα βήμα κυριολεκτικά από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαίου και παράλληλα στο ματς κόντρα στους Βολιώτες ο κόσμος του Άρη έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης 3 ολόκληρους μήνες μετά από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με κόσμο και το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.

Την…έβγαλε με μπάσκετ ο κόσμος- Ανυπομονούν οι παίκτες

Ο Άρης σίγουρα όλο αυτό το χρονικό διάστημα…πόνεσε αρκετά οικονομικά από την απουσία του κόσμου του καθώς σε μεγάλα παιχνίδια όπως αυτά με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον ΟΣΦΠ, ακόμα και στον προημιτελικό με τη Νίκη Βόλου θα είχε πολύ κόσμο, άρα και πολλά έσοδα. Ο κόσμος από την πλευρά του είτε γέμιζε το Παλέ για να δει την εξαιρετική ομάδα του Καστρίτη ή τα καφέ και προφανέστατα θέλει σήμερα το βράδυ να ξαναμυρίσει το χόρτο που είναι ωραίο, Άρη ολέο Άρη ολέο!

Αυτοί όμως που ανυπομονούν περισσότερο για να δουν γεμάτες κερκίδες σήμερα το βράδυ είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι αλήθεια ότι σε μία χρονιά που ξεκίνησε πολύ δύσκολα και εξελίχθηκε αρχικά…άσχημα, φαίνεται να έχει στρώσει λόγω του κυπέλλου, αλλά και μίας σαφέστατα βελτιωμένης εικόνας- όχι κάτι φοβερό- μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης συνήθισε το τελευταίο διάστημα να παίζει εκτός έδρας με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα η τελευταία εντός έδρας νίκη είναι στις 7 Γενάρη με τον ΠΑΟΚ, αλλά από τότε μόνο 1 παιχνίδι πρωταθλήματος έπαιξε εντός κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν ο Δανός ρέφερι…άδειασε τελείως τους κίτρινους μετά την υπερπροσπάθεια πρόκρισης με την ΑΕΚ.

Από το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Άρης έχει στο πρωτάθλημα 3 νίκες και 2 ισοπαλίες όλες μακριά από το Βικελίδης, την ήττα από τον ΟΣΦΠ και φυσικά τα 5 παιχνίδια κυπέλλου με ΑΕΚ, Νίκη Βόλου και το 0-1 του Αγρινίου.

Ο κομβικός Μανού Γκαρθία και το γκολ του Ανσαριφάρντ

Το βράδυ κόντρα στον Βόλο θα επιστρέψει απέναντι σε ομάδα που θα έρθει για να του κάνει την ζωή δύσκολη με…άμυνα και…άμυνα.

Έχει όμως πλέον τα όπλα για να δημιουργεί ευκαιρίες και να βρίσκει γκολ, αλλά και αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Λίγο παραπάνω όμως σε τέτοια ματς θα έχουμε το μυαλό μας στην δημιουργία του Μανού Γκαρθία που παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος, αλλά και τον Ανσαριφάρντ που θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη.

Ο Μάντζιος έχει την ευκαιρία να δει πιο…ελεύθερους σε αυτό το ματς τους παίκτες του και μακάρι η επιστροφή του κόσμου να συνδυαστεί με καλό ποδόσφαιρο και μία εύκολη νίκη.

Ραντεβού στο Βικελίδης…

ΥΓ1 Η κουβέντα για τον τελικό και που θα γίνει και τι θέλει και τι δεν θέλει ο Άρης θα ανοίξει ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. Που θα περάσει, αλλά ας μην βιάζονται κάποιοι-όπως το έκαναν και την προηγούμενη εβδομάδα με το…μαθητές στο Πανθεσσαλικό. Όταν με το καλό οριστικοποιηθεί η πρόκριση θα πούμε περισσότερα και ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ έχουμε ακούσει και την ΠΑΕ, αλλά και τους συνδέσμους που προφανέστατα ξέρουν πολύ καλύτερα από εκδρομές και μαζικές μετακινήσεις. Ως τότε ας επικεντρωθούμε στην πρόκριση…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα