ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Γουίλιαμ Τροστ – Έκονγκ

Σταύρος Σουντουλίδης
Εκόνγκ: «Πιστεύουμε στις ιδέες του προπονητή μας»

bet365

Εκτός από το μετάλλιο της 2ης θέσης και του MVP στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Γουίλιαμ Τροστ – Έκονγκ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη συντροφιά με έναν μυϊκό τραυματισμό!

Ο Γουίλιαμ Τροστ – Έκονγκ, εδώ και λίγες μέρες, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, κουβαλώντας μαζί του στις αποσκευές το μετάλλιο της 2ης θέσης, τον τίτλο του Πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του τουρνουά μαζί με έναν μυϊκό τραυματισμό.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας επέστρεψε τραυματίας, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φυσικά δεν υπολογίζεται για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα διάστημα 10-15 ημερών προκειμένου να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Στα παράδοξα της υπόθεσης είναι ότι ο Έκονγκ έβγαλε όλο το δεύτερο μισό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής παίζοντας με μυϊκές ενοχλήσεις και δεμένο το δικέφαλο, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να είναι ο ηγέτης των «Super Eagles» και να αναδειχθεί ο MVP του τουρνουά, αν και η Νιγηρία ηττήθηκε στον τελικό, όπου ο ίδιος σκόραρε, από την διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο 30χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ δεν ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό μετά το δεύτερο παιχνίδι της Νιγηρίας στο τουρνουά και του στέρησε τη συμμετοχή στην αναμέτρηση με τη Γουϊνέα – Μπισάου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων αγωνιζόμενος με μυϊκές ενοχλήσεις στον δικέφαλο στα τέσσερα νοκ άουτ παιχνίδια που ακολούθησαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα