Η κοινή φωτογραφία Σαββίδη – Λουτσέσκου: «Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά»

Η κοινή φωτογραφία Σαββίδη – Λουτσέσκου: «Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά»

Από την επικοινωνία Λουτσέσκου και Σαββίδη πριν τις υπογραφές

bet365

Αμέσως μετά από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επικοινώνησε και συνομίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη.

ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου θα συνεχίσουν μαζί μέχρι τον Ιούνιο του 2027, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπογράφει το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2) το νέο συμβόλαιο του.

Ο Λουτσέσκου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας και αμέσως μετά την υπογραφή του στο «συμβόλαιο ζωής» με τον «Δικέφαλο» συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδη, ενώ στο μήνυμά του επιβεβαίωσε την άριστη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους δύο άνδρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων και ζωής. Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο και με τον κ.Σαββίδη. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά» είπε ο Λουτσέσκου.

«Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά...», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδεύοντας το μήνυμά της από μια κοινή φωτογραφία του ντυμένου με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, Ιβάν Σαββίδη, και του Ρουμάνου προπονητή.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα