Ολυμπιακός μεταγραφές: Εξετάζει και την περίπτωση του Κάρλος Πέρεθ για τους εξτρέμ (vid)

Ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του Κάρλος Πέρεθ για τα εξτρεμ

bet365

Ο Ολυμπιακός κοιτάει και την λύση του Κάρλες Πέρεθ για τα εξτρέμ, πέρα από κείνη του Ζοβάνε Καμπράλ.

Ο Ζοβάνε Καμπράλ δεν αποτελεί την μοναδική επιλογή που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στις θέσεις των εξτρέμ, αφού στο προσκήνιο έχει μπει και το όνομα του Κάρλες Πέρεθ, η υπόθεση του οποίου αναμένεται να κριθεί μέσα στην ημέρα.

Μάλιστα, ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ συνεργάστηκε μαζί με τον 25χρονο Ισπανό εξτρέμ για μερικούς μήνες πέρυσι στην Θέλτα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον χρησιμοποιεί ως βασικό στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας του εκεί.

O απόφοιτος των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι στην ισπανική ομάδα και το καλοκαίρι που μας πέρασε, έγινε μόνιμος κάτοικος Βίγκο, με το ισπανικό κλαμπ να πληρώνει 5,2 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του. Στα τέλη του Ιουνίου όμως ο Καρβαλιάλ έφυγε και στην θέση του ήρθε ο Ράφα Μπενίτεθ, που δεν φάνηκε να έχει την ίδια εκτίμηση για τον Πέρεθ.

Με τον Ισπανό προπονητή εκείνος μπόρεσε να βρει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα παίζοντας μόλις σε 12 παιχνίδια, όπου σκόραρε δύο γκολ στα συνολικά 512 λεπτά συμμετοχής του και γι' αυτό και οι δύο πλευρές θα έβλεπαν με θετικό μάτι μία ενδεχόμενη αλλαγή περιβάλλοντος.

Στην καριέρα του έχει φορέσει μόνο τις φανέλες της Μπαρτσελόνα, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και 12 φορές με την πρώτη ομάδα των «Μπλαουγκράνα», της Ρόμα και της Θέλτα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα