Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Λυών πρότεινε τον Λόβρεν στους «ερυθρολεύκους» για να πάρει τον Κάρμο σύμφωνα με τους Γάλλους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Λυών πρότεινε τον Λόβρεν στους «ερυθρολεύκους» για να πάρει τον Κάρμο σύμφωνα με τους Γάλλους

bet365

Ένα τραβηγμένο σενάριο έβγαλαν στη δημοσιότητα οι Γάλλοι, όπου ανέφεραν ότι πρόσφεραν τον Ντέγιαν Λόβρεν στον Ολυμπιακό προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Νταβίντ Κάρμο αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο και οψιόν αγοράς ύψους 18 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Βέβαια οι Πειραιώτες δεν... έπαιζαν μόνοι τους.

Η Λυών προσπάθησε δύο φορές να μπει... σφήνα στη μεταγραφή αλλά χωρίς επιτυχία, με τον 24χρονο στόπερ να καταλήγει εν τέλει στους «ερυθρόλευκους».

Ο γάλλος δημοσιογράφος Ουγκό Γκιλιέμ έγραψε στο twitter ένα τραβηγμένο σενάριο στο οποίο έλεγε πως ο γαλλικός σύλλογος πρόσφερε στον Ολυμπιακό τον Ντέγιαν Λόβρεν προκειμένου να αφήσει τον Κάρμο να πάρει το αεροπλάνο για Γαλλία.

Εν τέλει οι Πειραιώτες αρνήθηκαν αυτή την προοπτική και προχώρησαν στην απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού. Να θυμίσουμε πως ο 34χρονος στόπερ μετράει 11 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα των Γάλλων ενώ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σάουθαμπτον, Λίβερπουλ και Ζενίτ ενώ είναι 78 φορές διεθνής με την Κροατία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα