Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε καλό δρόμο η υπόθεση του Ράντονιτς

Ράντονιτς

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει την περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς και η υπόθεση του Σέρβου εξτρέμ φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τα κενά του στις θέσεις των στόπερ με την διαφαινόμενη απόκτηση των Κάρμο, Ερνάντες και Αμπέι, όμως οι μεταγραφικές... μηχανές του συνεχίζουν και δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Νεμάνια Ράντονιτς ήταν ένα όνομα που προστέθηκε τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων» και φαίνεται πως αυτό δεν συνέβη άδικα, αφού η υπόθεσή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο προκειμένου να κλείσει θετικά για τους Πειραιώτες.

Ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ, που ανήκει στην Τορίνο κι έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025, έχει πραγματοποιήσει φέτος 11 συμμετοχές σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 438 λεπτά.

Στην καριέρα του έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες των Παρτιζάν, Ακαντέμια Χάτζι, Ρόμα, Έμπολι,Τσουκαρίτσκι, Ερυθρού Αστέρα, Μαρσέιγ, Χέρτα και Μπενφίκα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα