Η Φλαμένγκο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αλ Μουσράτι που απασχόλησε τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Newsroom
Αλ Μουσράτι

bet365

Αν και πριν λίγες μέρες ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό, εν τέλει ο Αλ Μουσράτι φαίνεται πως είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και τη Φλαμένγκο.

Μία από τις υποθέσεις που πάλεψε ο Ολυμπιακός ήταν ο Αλ Μουσράτι, με τους Πειραιώτες να τα βρίσκουν με τον ποδοσφαιριστή αλλά όχι με την Μπράγκα, η οποία θέλησε να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Ωστόσο σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η Φλαμένγκο είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έγινε ένα ραντεβού στη Λισσαβόνα μεταξύ των ανθρώπων του βραζιλιάνικου κλαμπ και του πορτογαλικού για την περίπτωση του 27χρονου χαφ.

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία μεταξύ τους για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς που καλύπτει τις απαιτήσεις της Μπράγκα.

Παράλληλα τα βρήκαν και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε θετικός να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ευρώπη σύμφωνα πάντα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα