Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκλεισε στους «ερυθρόλευκους» κι έρχεται στην Ελλάδα ο Κάρμο

«Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ο Γιουσούφ Σαρί»

bet365

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Πόρτο κι έκλεισε την συμφωνία για την απόκτηση του Ντάβιντ Κάρμο με την μορφή δανεισμού, αλλά με οψιόν αγοράς.

Ολυμπιακός και Πόρτο συμφώνησαν για την μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος αναμένεται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «ερυθρολεύκους».

Τα δύο κλαμπ έδωσαν τα χέρια σε μία συμφωνία που αφορά τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, η οποία συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς, που όμως είναι αρκετά υψηλή, χωρίς να έχει γνωστό το ακριβές νούμερο. Οι Πειραιώτες πάλευαν εδώ και καιρό την περίπτωσή του, που φαινόταν πως είχε δυσκολέψει λόγω και της εισόδου της Λυών στην «μάχη» για την απόκτησή του, όμως τελικά ήταν εκείνοι που επικράτησαν στον άτυπο αυτόν αγώνα.

Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί φέτος 15 φορές με τους «δράκους» την φετινή σεζόν, όμως βρίσκεται πλέον στην δεύτερη ομάδα τους, μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε.

Κάπως έτσι η επιθυμία του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του με μία ποιοτική επιλογή ήρθε να ταιριάξει με εκείνη του Κάρμο για την εύρεση μιας ομάδας, που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, ώστε να παλέψει για να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2024.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα