Ολυμπιακός: Προσπάθεια και για τον εξτρέμ Μπόρζες της Πόρτο (vid)

Ο Μπόρζες

bet365

Ο 22χρονος εξτρέμ της ομάδας της Πόρτο, Γκονζάλο Μπόρζες, αποτελεί έναν νέο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού έχοντας κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Γκονζάλο Μπόρζες ανήκει στην Πόρτο και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό. Μάλιστα έχει ήδη κάνει κίνηση ο πειραϊκός σύλλογος για την απόκτησή του. Η Πόρτο πάντως ήδη έχει απορρίψει πρόταση της Λιλ για να πάρει δανεικό τον συγκεκριμένο μεσοεπιθετικό.

Ο Μπόρζες έχει 16 αγώνες με 3 ασίστ. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα για να βρεθεί μετά στις υποδομές της Πόρτο, από εκεί στη β' ομάδα και μετά στη μεγάλη ομάδα της Πόρτο. Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς θα πήγαινε και για άλλον εξτρέμ πλην του Ζέλσον Μαρτίνς.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα