Ολυμπιακός: Στα 6 εκατ. ευρώ η οψιόν για τον Όρτα και στο 1 εκατ. το κόστος της μεταγραφής του Τσικίνιο (vids)

Ο Όρτα

bet365

Ο Ολυμπιακός δαπάνησε ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ για τον Τσικίνιο σύμφωνα με τις πορτογαλικές πηγές ενώ η οψιόν αγοράς του Όρτα θα είναι στα 6 εκατ. ευρώ.

Οι «Ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε δύο ακόμα προσθήκες για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά από αυτές των Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς. Δύο πραγματικά καλές μεταγραφές για τον άξονα του Ολυμπιακού. Η μία είναι του Αντρέ Όρτα και η άλλη κίνηση αφορά στον Τσικίνιο.

Ο Όρτα δεν είναι μεταγραφή αλλά δανεισμός με buy out στα 6 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που είχε ορίσει για τη μεταγραφή του παίκτη η Μπράγκα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία αυτή θα είναι η οψιόν αγοράς του. Άρα εφόσον ο Ολυμπιακός επιλέξει να τον κρατήσει το καλοκαίρι θα χρειαστεί να καταβάλλει αυτό το ποσό στη Μπράγκα, όπου ανήκει ο παίκτης.

Ο Τσικίνιο είναι άλλη περίπτωση. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα πάντα με τις πορτογαλικές πηγές κατέβαλλε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα προκειμένου να αποδεσμευτεί από τώρα ο παίκτης που ήταν ήδη κλεισμένος από τους Πειραιώτες (αρχικά με χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι και με συμβόλαιο έως το 2027). Η Μπενφίκα δεν ήθελε να τον αφήσει από τώρα με τον πειραϊκό σύλλογο να πληρώνει για τη μεταγραφή του.

Οι δύο Πορτογάλοι έχουν και ένα κοινό στοιχείο. Έχουν πάρει και οι δύο Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Και οι δύο με τη φανέλα της Μπενφίκα. Ο Τσικίνιο κατέκτησε τον τίτλο το 2022-2023 και ο Όρτα το είχε κάνει το 2016-2017 με τη Μπενφίκα.

Ο Όρτα με τον Καρβαλιάλ είχε 79 αγώνες στη Μπράγκα. Σε αυτούς είχε 2 γκολ και 6 ασίστ. Στη Μπράγκα συνολικά είχε 222 ματς με 10 γκολ και 28 ασίστ. Ο Τσικίνιο από την άλλη με τον Πορτογάλο τεχνικό είχε 15 αγώνες στη Μπράγκα χωρίς γκολ ή ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα