Παναθηναϊκός: Η απάντηση του προπονητή της Τράμπζονσπορ για τη μεταγραφή Μπακασέτα

Βασίλης Μπαλατσός
Παναθηναϊκός: Η απάντηση του προπονητή της Τράμπζονσπορ για τη μεταγραφή Μπακασέτα

bet365

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό ως παίκτη νικητή.

Ο Τάσος Μπακασέτας μετράει αντίστροφα για τον επαναπατρισμό του έπειτα από 5,5 χρόνια για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί την Κυριακή (21/1) για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ.

Μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου στο ματς με τη Μανίσασπορ, στο οποίο σκόραρε ο Ταξιάρχης Φούντας, ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα και παρόλο που δεν μπορούσε να έπιβεβαιώσει την αποχώρηση του τον χαρακτήρισε ως παίκτη - νικητή.

«Ήρθαμε στην Τράμπζονσπορ την ίδια περίοδο. Έχουμε πολύ καλές ιστορίες. Ο Μπακασέτας είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης. Είναι ένας παίκτης που κάνει την προπόνησή του με χαρακτήρα νικητή, χωρίς να δείχνει τους τραυματισμούς του και δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν φήμες. Προπονήθηκε με την ομάδα χθες. Θα είναι μαζί μας αύριο. Θα μιλήσουμε για το σαββατοκύριακο.

Αλλά είναι ένας παίκτης που παίζει μέχρι να γίνει η μεταγραφή και δίνει τα πάντα μέχρι το τέλος. Αν γίνει, θα μπορώ να εκφραστώ πιο καθαρά. Έκανε πολύ σημαντικά πράγματα εδώ. Νιώσαμε πολύ καλά πράγματα εδώ. Λέγονται πράγματα, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο», ανέφερε ο Τούρκος κόουτς.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Τράμπζονσπορ έχει κλείσει στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Ο 30χρονος διεθνής έχει υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων με απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα