Ολυμπιακός, μεταγραφές: Δεν προχωράει ο δανεισμός του Αλ Μουσράτι σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Newsroom
Ο Αλ Μουσράτι

bet365

Αν και πριν λίγες ώρες, στην Πορτογαλία παρουσίαζαν ως... προχωρημένη τη μεταγραφή του Αλ Μουσράτι, εν τέλει οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο παίκτης θα παραμείνει στην Μπράγκα.

Ο Αλ Μουσράτι είναι ανάμεσα στις επιλογές του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και το πρωί της Πέμπτης (18/01), οι Πορτογάλοι έκαναν λόγο για μία μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί με happy end για τους Πειραιώτες.

Ωστόσο νέα δημοσίευμα της «O' Jogo», τονίζουν πως παρά τις προσπάθειες των «ερυθρολεύκων», ο 27χρονος χαφ θα παραμείνει στην πορτογαλική ομάδα και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτή τη στιγμή μετράει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερα γκολ και μία στιγμή και το δημοσίευμα αναφέρει, πως στο κλαμπ τον θεωρούν ένα από τα βασικά «γρανάζια» του ρόστερ, οπότε δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα