ΠΑΟΚ: Συμφωνία της Μπεσίκτας με τη Νις για τον Ρονζιέ

Βασίλης Μπαλατσός
Βαλεντίν Ροζιέ

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία ο Βαλεντίν Ροζιέ που είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νις, καθώς υπάρχει συμφωνία με την Μπεσίκτας.

Στη Γαλλία θα επιστρέψει ο Βαλεντίν Ροζιέ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τούρκου δημοσιογράφου, Γιαγκίζ Σαμπουντσόγλου η Μπεσίκτας κατέληξε σε συμφωνία με τη Νις για τον εξάμηνο δανεισμό του 27χρονου δεξιού μπακ με το deal να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς της τάξης των 3.5 εκατ. ευρώ.

Ο Γάλλος ακραίος οπισθοφύλακας ήταν ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ αλλά οι Θεσσαλονικείς έκαναν πίσω λόγω των υψηλών απαιτήσεων της τουρκικής ομάδας για το ενοίκιο των έξι μηνών και την υποχρεωτική ρήτρα. Επιπρόσθετα και οι απαιτήσεις του παίκτη είναι κοντά και ίσως λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι Μαυραετοί επένδυσαν 4.8 εκατομμύρια για την αγορά του Ροζιέ από τη Σπόρτινγκ το καλοκαίρι του 2022. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 21 εμφανίσεις και δυο ασίστ, όμως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του νέου τεχνικού της ομάδας, Φερνάντο Σάντος.

Ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του και εξετάζει κι άλλους μπακ, όπως ο Σέντρικ Σοάρες, ο οποίος έχει προταθεί, με τον 33χρονο να ανήκει στην Αρσεναλ από το καλοκαίρι του 2020, με την οποία έχει γράψει 61 συμμετοχές σε αυτά τα 3,5 χρόνια. Πέρυσι, ο Πορτογάλος είχε δοθεί δανεικός στη Φούλαμ, με την οποία μέτρησε δώδεκα συμμετοχές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα