ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Ολεκσέι Κάστσουκ επιβεβαίωσε τις επαφές με τον «Δικέφαλο»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ολεκσέι Κάστσουκ με τη φανέλα της Σαχτάρ

bet365

Η αναφορά του Ολεκσέι Κάστσουκ στο ενδιαφέρον που δείχνει να υπάρχει για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο 23χρονος Ουκρανός ακραίος επιθετικός, Ολεκσέι Κάστσουκ, είναι στα υπόψη του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ όπως ανέφεραν ρεπορτάζ από την πατρίδα του υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, όπως η Χάιντουκ και η Νέφτσι Μπακού.

Μετά τη χθεσινή αναφορά του ίδιου του ποδοσφαιριστή στο ενδιαφέρον που δείχνουν ομάδες για την απόκτησή του, σε νέες δηλώσεις του σήμερα μίλησε πιο συγκεκριμένα για το φλερτ που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ.

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Έχουν επικοινωνήσει με τον ατζέντη μου για την κατάσταση μου στη Σαχτάρ, και την πιθανότητα να πάρω μεταγραφή. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα» είπε ο Κάστσουκ σε ΜΜΕ της Ουκρανίας.

Το συμβόλαιο του 23χρονου εξτρέμ με την Σαχτάρ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

@Photo credits: FC Shakhtar

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα