ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Βαλεντίν Ροζιέ είναι η πρώτη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας

Σταύρος Σουντουλίδης
Βαλεντίν Ροζιέ

bet365

Τι ισχύει με την υπόθεση απόκτησης δεξιού μπακ στον ΠΑΟΚ, με τον Βαλεντίν Ροζιέ, να είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για το δεξί άκρο της άμυνας του.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την περίπτωση του Ολεκσέι Κάστσουκ, που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο, καίγεται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, με τον Βαλεντίν Ροζιέ να είναι ο μπακ που αρέσει αρκετά στους «ασπρόμαυρους»,

Ο Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ψάχνει και θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες παραδέχθηκε δημοσίως πως ο «Δικεφάλος» δε θα κάνει μεταγραφή, απλά για να πει ότι πήρε έναν παίκτη.

Το όνομα του Ροζιέ, που αποκάλυψαν πριν από τα Χριστούγεννα τα τουρκικά ΜΜΕ, παραμένει πάνω στο τραπέζι μαζί με κάποιες άλλες επιλογές, όπως αυτή του Πορτογάλου μπακ, Σέντρικ Σοάρες, που εξετάζονται από τους «ασπρόμαυρους».

Από την Τουρκία έγινε γνωστό σήμερα ότι οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης έχουν καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του 27χρονου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και περιμένουν την άμεση απάντηση των Τούρκων.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, πλέον, έχει βγάλει στο «σφυρί» τον 27χρονο Γάλλο δεξιό μπακ της, πολύ πριν συμφωνήσει με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και της εθνικής Πορτογαλίας, όπως φαίνεται υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που δεν τον υπολογίζει και τον διατηρεί στη λίστα με τους παίκτες που θέλει να διώξει από το υπάρχον ρόστερ της.

Με το συμβόλαιο του Ροζιέ να λήγει τον Ιούνιο του 2025 η Μπεσίκτας τη δεδομένη χρονική στιγμή συζητάει για την πώλησή του, με ένα ποσό γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου μπακ είναι κοντά στο εκατομμύριο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται, εδώ και πολύ καιρό, σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη και την τουρκική ομάδα, η πρώτη επιλογή είναι αυτή του δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι (στα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρεται πως στο ενδεχόμενο deal η ρήτρα αγοράς θα αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ) και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όλα είναι πιθανά.

Η πρώτη επιλογή του «Δικεφάλου» είναι ο Ροζιέ, για τον οποίο η Μπεσίκτας έδωσε 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Σπόρτινγκ πριν από τέσσερα χρόνια, ωστόσο έχουν εξεταστεί κι άλλες περιπτώσεις από την στιγμή που η συγκεκριμένη υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του και εξετάζει κι άλλους μπακ, όπως ο Σέντρικ Σοάρες, που έχει προταθεί στον «Δικέφαλο», με τον 33χρονο Πορτογάλο να ανήκει στην Αρσεναλ από το καλοκαίρι του 2020, με την οποία έχει γράψει 61 συμμετοχές σε αυτά τα 3,5 χρόνια. Πέρυσι, ο Πορτογάλος είχε δοθεί δανεικός στη Φούλαμ, με την οποία μέτρησε δώδεκα συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα