ΠΑΟΚ: Περιμένει άμεση απάντηση από την Μπεσίκτας για τον δανεισμό του Ροζιέ, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Newsroom
Ροζιέ

bet365

Ξανά στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ τοποθέτησαν στην Τουρκία τον δεξιό μπακ της Μπεσίκτας, Βαλεντίν Ροζιέ, κάνοντας λόγο για διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για τον δανεισμό του στους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει χτυπήσει ξανά την πόρτα της Μπεσίκτας για την περίπτωση του Βαλεντίν Ροζιέ, όσον αφορά την ενίσχυσή του στο δεξί άκρο της άμυνας. Πριν λίγο καιρό, στην Τουρκία έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ του Δικέφαλου του Βορρά και της Μπεσίκτας.

Στο πιο πρόσφατο ρεπορτάζ της πάντως η A Spor μετέδωσε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του 27χρονου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και περιμένουν την άμεση απάντηση των Τούρκων. Μάλιστα, αναφέρται πως στο ενδεχόμενο deal θα υπάρχει ρήτρα αγοράς που θα αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ροζιέ βρίσκεται εκτός πλάνων του Φερνάντο Σάντος και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπεσίκτας όπως και να έχει. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μετρήσει 21 αγωνιστικές με 2 ασίστ για λογαριασμό του club της Κωνσταντινούπολης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα