Κάστσουκ για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Είμαι έτοιμος να εξετάσω όλες τις επιλογές»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ολεκσέι Κάστσουκ με τη φανέλα της Σαχτάρ

bet365

Τι δηλώνει ο 23χρονος Ουκρανός εξτρέμ για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες για την απόκτησή του.

Το όνομα του Ολκσέι Κάτσουκ έχει έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με τον 23χρονο Ουκρανό ακραίο επιθετικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ να είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα, καθώς βρίσκεται εκτός πλάνων του προπονητή, Μαρίνο Πούσιτς, ενώ με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο έχει το δικαίωμα να συζητήσει και να συμφωνήσει, αν το θέλει, από τώρα για το επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον ως μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα έρθει στην Τούμπα, όχι για να παίξει άμεσα βασικός, αλλά να χρησιμεύσει στο ροτέισον του Λουτσέσκου και να είναι σε μια ηλικία που θα έχει τις προοπτικές να εξελιχτεί, αν δείξει ότι μπορεί να σταθεί σ’ αυτό το επίπεδο.

«Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, διάφοροι σύλλογοι δείχνουν ενδιαφέρον, είμαι ανοιχτός σε προσφορές και έτοιμος να εξετάσω όλες τις επιλογές», σημείωσε αρχικά ο Κάστσουκ σχολιάζοντας τις φήμες που θέλουν την Νέφτσι από το Αζερμπαϊτζάν και την Χάιντουκ από το Σπλιτ να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του και πρόσθεσε: «Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι επαφές, μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω τίποτα συγκεκριμένο».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο 23χρονος Ουκρανός εξτρέμ βρίσκεται στην Τουρκία με την υπόλοιπη αποστολή της Σαχτάρ, που θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης του ουκρανικού πρωταθλήματος.

@Photo credits: twitter.com/FCShakhtar_eng

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα