Μπουλούτ: «Θα ήθελα τον Μπακασέτα, αλλά έχει πολύ καλές προτάσεις από Παναθηναϊκό και Μπεσίκτας»

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Τάσος Μπακασέτας με την Εθνική Ελλάδας

bet365

Ο Ερόλ Μπουλούτ ρωτήθηκε για την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα και τόνισε πως η Κάρντιφ δεν μπορεί να τον πάρει, καθώς έχει μεγάλες προτάσεις από Παναθηναϊκό και Μπεσίκτας.

Ο Τάσος Μπακασέτας είχε συνδεθεί τις προηγούμενες ημέρες μέσω δημοσιευμάτων από το εξωτερικό με την Κάρντιφ αλλά σύμφωνα με τον Ερόλ Μπουλούτο η περίπτωση του δεν είναι εφικτή. Ο Τούρκος τεχνικός των Ουαλών σε δηλώσεις του τόνισε πως θα ήθελε στην ομάδα του τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει μεγάλες προτάσεις από την Μπεσίκτας και τον Παναθηναϊκό.

«Σχετικά με τον Μπακασέτα, θα ήθελα πολύ να τον έχω εδώ, αλλά δεν θα ήταν δυνατό να τον πάρουμε. Πρέπει να το σβήσουμε από το μυαλό μας. Διαγράψτε το και μην επικεντρωθείτε πολύ στον Μπακασέτα, γιατί έχει πολύ καλές προσφορές από μεγάλους συλλόγους όπως η Μπεσίκτας και ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε σε αυτό το επίπεδο προσφορών», ανέφερε ο Ερόλ Μπουλούτ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τη Λιντς.

Θυμίζουμε πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και μπορεί να διαπραγματευτεί και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ενόψει καλοκαιριού. Την τρέχουσα σεζόν μετράει πέντε γκολ και δυο ασίστ σε 17 εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα