Πανσερραϊκός: Στον Ηρακλή ο Τσιλιγγίρης

Newsroom
tsiliggiris

bet365

Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης ολοκλήρωσε την μετακίνησή του από τον Πανσερραϊκό στον Ηρακλή και έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Παίκτης του Ηρακλή έγινε σήμερα (9/1) και επίσημα ο Απόστολος Τσιλιγγίρης. Ο 23χρονος πορτιέρε που επέστρεψε το καλοκαίρι στη Super League για χάρη του Πανσερραϊκού, ήταν μία τριετία στον ΑΠΟΕΛ, δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στα «λιοντάρια» από όπου αποχώρησε και υπέγραψε στον Γηραιό μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (06/09/2000) τερματοφύλακα, Απόστολο Τσιλιγγίρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Ο νέος γκολκίπερ της ομάδας μας, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ορφέα Ξάνθης, Ηρόδοτο, Άρη, ΑΠΟΕΛ και προσφάτως στον Πανσερραϊκό.

Απόστολε, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη “κυανόλευκη” οικογένεια! Σου ευχόμαστε υγεία και νίκες με τον ΗΡΑΚΛΗ μας!

iraklis-fc.com

@Photo credits: iraklis fc

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα