Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανακοινώθηκε από την Όσναμπρικ ο Ανδρούτσος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανακοινώθηκε από την Όσναμπρικ ο Ανδρούτσος

Ανδρούτσος

bet365

Η Όσναμπρικ ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Ανδρούτσου από τον Ολυμπιακό, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για μεταγραφή ή δανεισμός.

Στην Γερμανία και την Όσναμπρικ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο 26χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής πήγε στην ομάδα, που αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή.

Ο Ανδρούτσο φέτος δεν είχε αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας μόλις 12 συμμετοχές, στις οποίες σκόραρε κι ένα γκολ, με την δεύτερη ομάδα των «ερυθρολεύκων».

Ο ίδιος δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή στην αρχή της προετοιμασίας. Αυτό σημαίνει πως μπορώ να περάσω πολύ χρόνο με την ομάδα εντός κι εκτός γηπέδου και να ενσωματωθώ όσο γρηγορότερα γίνεται. Το δεύτεορ μέρος της σεζόν στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας αρχίζει σχεδόν σε δύο εβδομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό και ελπίζω πως θα βοηθήσω την ομάδα από αθλητικής άποψης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα