Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Κονσεϊσάο είπε πως η Πόρτο απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον Κάρμο

Newsroom
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Κονσεϊσάο είπε πως η Πόρτο απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον Κάρμο

bet365

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μποαβίστα πως ο πρόεδρος της Πόρτο απέρριψε πρόταση για τον δανεισμού του Ντάβιντ Κάρμο.

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο άναψε... φωτιές στο θέμα του Ντάβιντ Κάρμο, αφού στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μποαβίστα την Πέμπτη (05/01-22:45) για το πορτογαλικό πρωτάθλημα αποκάλυψε πως ο πρόεδρος των «δράκων» απέρριψε μία πρόταση δανεισμού για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

Εξήγησε βέβαια πως ο παίκτης είναι στην ομάδα, έστω και στην δεύτερη και απλώς περνάει μία δύσκολη φάση.

Όλα αυτά έρχονται λίγες ώρες αφότου η Record ανέφερε πως οι εκπρόσωποί του βρίσκονται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Το γεγονός πως το deal είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του επιβεβαιώνεται και απο το ρεπορτάζ.

Αναλυτικά το κομμάτι που μίλησε για τον Κάρμο:

«Είναι άλλο πράγμα να ψάχνεις για παίκτες με διαφορετικό background από άλλους που καταλαβαίνουν πώς είναι να παίζεις για έναν σύλλογο όπου η ισοπαλία εκλαμβάνεται ως ήττα. Ο Άλαν Βαρέλα είναι 22 ετών, ο Φραν Ναβάρο είχε έρθει από την Ζιλ Βιθέντε... Ο Κάρμο είναι διαφορετική περίπτωση αλλά είναι μαζί μας. Ο πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα μού είπε ότι αρνήθηκε προσφορά για να δώσει ως δανεικό τον Νταβίντ Κάρμο. Δεν σημαίνει πως όταν ένας παίκτης κοστίζει 7 ή 8 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να παίζει αμέσως».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα