Παυλίδης - Φορτούνης: Στους κορυφαίους της Ευρώπης

Παυλίδης - Φορτούνης: Στους κορυφαίους της Ευρώπης

Φορτούνης - Παυλίδης

bet365

Διπλό ελληνική διάκριση με τους Παυλίδη και Φορτούνη να φιγουράρουν στις λίστες του transfermarkt για το 2023!

Το transfermarkt δημοσιοποίησε τις λίστες με τους κορυφαίους σε γκολ και ασίστ στην Ευρώπη για το 2023. Μεταξύ των λαμπερών ονομάτων και δύο Ελληνες.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Παυλίδη που με 36 γκολ σε 54 ματς με την Αλκμααρ είναι στην 7η θέση της λίστας των σκόρερ. Ο Χάαλαντ είναι πρώτος με 44 γκολ σε 54 ματς, ο Κέιν μετράει 43 τέρματα σε 48 ματς κι ο Μπαπέ 42 σε σε 44 αγώνες. Ο Κάιπερς, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού με την Γάνδη έχει 31 τέρματα σε 54 ματς. Ο Σαλάχ είναι 10ος στη σχετική λίστα με 30 γκολ σε 53 ματς.

Από την άλλη, ο Κώστας Φορτούνης με 18 ασίστ σε 43 ματς με τα χρώματα του Ολυμπιακού (έχει γίνει λάθος και δεν είναι 33 όπως αναγράφεται στο transfermarkt) είναι 9ος σε ασίστ στην Ευρώπη για το έτος που μόλις έφυγε, βλέποντας τον Αλεξάντερ Άρνολντ να είναι 10ος με 18 ασίστ σε 48 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα