Το «αντίο» του Λημνιού στην Κολωνία: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην Ελλάδα»

Το «αντίο» του Λημνιού στην Κολωνία: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην Ελλάδα»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός έστειλε το δικό του μήνυμα προς την Κολωνία μετά την επίσημη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Μετά από 3,5 χρόνια στην Ευρώπη, ο Δημήτρης Λήμνιος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο.

Ο 25χρονος εξτρέμ μίλησε για την εμπειρία του στον γερμανικό σύλλογο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους αλλά και τους οπαδούς της ομάδας ενώ τόνισε το πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι σημαντικό για μένα, να μπορώ να παίξω ώστε διεκδικήσω μία θέση στην Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρίες να παίξει στο EURO. Θέλω να βοηθήσω να γίνει αυτό. Ανυπομονώ επίσης να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, όλους τους εμπλεκόμενους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. «Σταυρώνω» τα δάχτυλά μου για την Κολωνία για το δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να παραμείνουν στην Bundesliga».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα