Kicker: «Ο δρόμος για τον Λημνιό τον οδηγεί πίσω στην Ελλάδα, είτε στον ΠΑΟΚ, είτε στον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Λημνιός

bet365

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Λημνιού στη Κολωνία λήγει το καλοκαίρι του 2024, αλλά ο μηδενικός χρόνος συμμετοχής, όπως αναφέρει το Kicker, τον φέρνει μακριά από τη Γερμανία.

Πριν από λίγες ημέρες στο προσκήνιο ήρθε το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Δημήτρη Λημνιού με τον ΠΑΟΚ να έχει βάλει, όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι, στο «κάδρο» τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Σημερινό δημοσίευμα του Kicker αναφέρεται στο μέλλον του 25χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού βάζοντας στην εξίσωση και τον Παναθηναϊκό.

«Σύμφωνα με πληροφορίες ο εξτρέμ της Κολωνίας πρόκειται να μετακομίσει στην Ελλάδα τον χειμώνα… Η πορεία του Έλληνα θα μπορούσε να τον οδηγήσει πίσω στον ΠΑΟΚ ή στον Παναθηναϊκό. Η Κολωνία μάλλον δεν θα έβαζε κανένα εμπόδιο στον Λημνιό», σημειώνει το δημοσίευμα.

Ο Λημνιός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Κολωνία και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Ο δανεισμός του στην Τβέντε τον είχε βοηθήσει να επανακάμψει (33 ματς, 8 γκολ), αλλά τον Σεπτέμβριο του ’22 έπαθε ρήξη χιαστών σε ένα φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο στον Βόλο, έχασε τη σεζόν και φέτος δεν είχε τύχη στην Κολωνία, έχοντας γράψει μόνο μια συμμετοχή με την Β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής τον Σεπτέμβριο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα