Μπρούνο Άλβες για την παρουσία στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ που με εξουσιοδότησε να είμαι εκεί»

Newsroom
Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες

bet365

Το μήνυμα του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες μετά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσία του προέδρου του ισπανικού κλαμπ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Μπρούνο Άλβες θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό αγώνα στις 23 Μαρτίου του 2024 μεταξύ των θρύλων της Πόρτο και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ επισκέφτηκε πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της Ρεάλ όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με τον πρόεδρο των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στο μήνυμά του στα social media, ο Μπρούνο Άλβες ευχαρίστησε την ΑΕΚ για το γεγονός ότι του έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκεται εκεί, χαρακτηρίζοντας ότι είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έχει ζήσει.

«Μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει! Πρώτα θέλω να πω ευχαριστώ στον σύλλογο μου, την ΑΕΚ, που με εξουσιοδότησε να είμαι παρών και έτσι μπορώ να εκπροσωπώ το όνομα της ΑΕΚ όπου κι αν πάω. Θέλω επίσης να πω ευχαριστώ στην Πόρτο που με προσκάλεσε και θα την εκπροσωπήσω σε αυτή τη μεγάλη στιγμή και το σημαντικό παιχνίδι θρύλων και επίσης ευχαριστώ την Ρεάλ Μαδρίτης για το θερμό καλωσόρισμα στις εγκαταστάσεις της. Είμαι ευγνώμων για όλο το ταξίδι ήταν τιμή μου που ήμουν εκεί .Σας περιμένω όλους στο Estadio Santiago Bernabeu στις 23 Μαρτίου 2024 για αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι θρύλων μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πόρο», έγραψε ο Αλβες στο Instagram.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα