Ο Μπρούνο Γκάμα στο Gazzetta για τον Καρβαλιάλ: «Mε πίστεψε, με άλλαξε, με έκανε πολύ καλύτερο παίκτη» (vids)

Ο Μπρούνο Γκάμα στο Gazzetta για τον Καρβαλιάλ: «Mε πίστεψε, με άλλαξε, με έκανε πολύ καλύτερο παίκτη» (vids)

Ο Μπρούνο Γκάμα

bet365

Ο 36χρονος άλλοτε παίκτης του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, συνεργάστηκε με τον Κάρλος Καρβαλιάλ σε δύο περιπτώσεις και σε μικρή ηλικία και μιλά στο Gazzetta για τον πρώην τεχνικό του που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό.

Ο Γκάμα είναι ένας παίκτης με πολύ καλή άποψη για την Ελλάδα και με θητεία στον Άρη έχοντας 125 παιχνίδια με τη φανέλα του. Ο 36χρονος σήμερα Μπρούνο Γκάμα είναι και ένας παίκτης που έχει δουλέψει μαζί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, του προπονητή που θα κλείσει και επίσημα στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Το Gazzetta βρήκε τον Μπρούνο Γκάμα που με τον Καρβαλιάλ (με τον οποίο ήταν μαζί στη Μπράγκα) είχε 33 αγώνες με 5 γκολ και 2 ασίστ (συνυπήρξαν τις σεζόν 2006-2007 και 2007-2008). Ο Γκάμα που συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας.

«Μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Πολύ έμπειρος αλλά και μεγάλος γνώστης και του χώρου και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Του αρέσει το επιθετικό και το καλό ποδόσφαιρο και αυτό προσπαθεί να παίζει πάντα όπου και να βρίσκεται. Σε όποια ομάδα και να είναι», σχολίασε αρχικά ο Γκάμα που έδειξε και μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις γύρω από τον Κάρλος Καρβαλιάλ και το γεγονός ότι θα κλείσει επίσημα στον Ολυμπιακό.

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον Καρβαλιάλ ο Γκάμα σχολίασε ότι «είναι του στιλ του ποδοσφαίρου κυριαρχίας. Θέλει να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο η ομάδα του. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που συνεργαστήκαμε. Ήμουν μικρός σε ηλικία και όλο αυτό ήταν στην αρχή της καριέρας μου. Όλα αυτά τα χρόνια ο κόουτς Καρβαλιάλ άλλαξε και τον τρόπο δουλειάς του και τα συστήματά του και γενικά εξελίχθηκε, όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου».

Τι έχει να θυμάται όμως ο Μπρούνο Γκάμα από τη συνύπαρξή τους (ή το εάν είχε κάποια ιστορία από τότε); «Τότε ήμουν winger. Από τότε λειτούργουσα ως επιθετικός παίκτης. Συμβουλή δεν έχω αυτή τη στιγμή κατά νου, δηλαδή κάτι να θυμάμαι πιο συγκεκριμένα και να αναφέρω, όμως με τον Κάρλος Καρβαλιάλ άρχισα - και σε μικρή ηλικία - να παίζω περισσότερο. Ήταν στο ξεκίνημά μου. Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Πίστεψε σε μένα σε ηλικία 19 ετών και ήταν πολύ σημαντικό αυτό. Ήμουν μικρός. Ιδιαίτερα μικρός. Εγώ ντρίμπλαρα περισσότερο και γενικά αυτό ήθελα να κάνω τότε στις κινήσεις του. Εκείνος με έπιασε, με έκανε να αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού μου και με έκανε καλύτερο παίκτη. Πολύ καλύτερο ως παίκτη. Εξελίχθηκα μέσα από τη συνεργασία αυτή με τον κόουτς Καρβαλιάλ», απάντησε κατηγορηματικά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα