Ουί-Τζο Χουάνγκ: «Κόπηκε» από την εθνική Ν. Κορέας μετά το ροζ σκάνδαλο

Ουί-Τζο Χουάνγκ: «Κόπηκε» από την εθνική Ν. Κορέας μετά το ροζ σκάνδαλο
Το «κόψιμο» του Ουί-Τζο Χουάνγκ από την εθνική ανακοίνωσε η ομοσπονδία της Νότιας Κορέας, τουλάχιστον για όσο οι έρευνες της εμπλοκής του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού σε σεξουαλικό σκάνδαλο συνεχίζονται.

Και τα... μπλεξίματα για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ καλά κρατούν. Ο Νοτιοκορεάτης, που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για περίπου έξι μήνες το 2022, έχει κάνει το όνομά του να γίνει πρώτο θέμα στην πατρίδα του.

Πριν λίγους μήνες, ο Νοτιοκορεάτης είχε κατηγορηθεί μέσω social media από μια ανώνυμη γυναίκα πως τη χειραγώγησε ψυχολογικά, κάνοντάς τη να πιστεύει πως έχουν δεσμό. Το ίδιο, όπως μεταδίδουν τα Μέσα της πατρίδας του, έκανε και σε αρκετές άλλες κοπέλες, με τις οποίες συνευρισκόταν ερωτικά.

Ο 31χρονος ωστόσο δεν έμεινε εκεί και φέρεται να τράβηξε ερωτικό video με μια από τις ερωμένες του, χωρίς τη συγκατάθεσή της, γεγονός για το οποίο κατηγορείται και για το οποίο μάλιστα κατέθεσε κορεατικές Αρχές προ ολίγων ημερών.

Το τελευταίο... επεισόδιο του σίριάλ του τού επεφύλασσε μια σημαντική επίπτωση. Η ομοσπονδία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε πως ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού - αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Νόριτς - θα μείνει εκτός εθνικής ομάδας, μέχρι το τοπίο των εις βάρος του κατηγοριών να διαλευκανθεί πλήρως.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα