Κασάμι: «Τον Ιούνιο είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό αλλά μετά όλα άλλαξαν»

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Για το τι έγινε και έφυγε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι αναφέρθηκε ο Παϊτίμ Κασάμι ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει διατηρήσει με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Η επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θα περιμέναν οι δύο πλευρές. Ο διεθνής χαφ έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας με 15 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον Πειραιά καθώς έληξε το συμβόλαιο του.

Εν τέλει ο 31χρονος χαφ πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην Ιταλία όπου υπέγραψε με την Σαμπντόρια έπειτα από εισήγηση του Αντρέα Πίρλο. Μέχρι τώρα έχει εννιά παιχνίδια με ένα γκολ στο ενεργητικό και ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο «Il Secolo XIX» και αναφέρθηκε και για τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από τον Πειραιά αλλά και τη γνωριμία του με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Χαρακτηριστικά είπε: «Είχαμε μιλήσει τον Ιούνιο, αλλά ο σύλλογος ήταν σε μεταβατικό στάδιο και είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό. Μετά όλα άλλαξαν εκεί, ήμουν ελεύθερος, μίλησα ξανά στη Σαμπντόρια, είχαν κάποιες αμφιβολίες για το πώς ήμουν σωματικά, αλλά στις εξετάσεις είδαν ότι όλα ήταν εντάξει».

Για τον Καρεμπέ: «Έχω πολύ στενή σχέση μαζί του, από την πρώτη μου φορά που ήμουν στον Ολυμπιακό, το 2015. Μου είπε: "Η Σαμπντόρια έχει φανταστικούς οπαδούς, ζεις για το ποδόσφαιρο, σου αρέσει η πίεση, δεν έχω καμία αμφιβολία: θα τα πας καλά"».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα