Λαμία: Ανακοινώθηκε ο Μεντίνα

Νότης Χάλαρης
Λαμία: Ανακοινώθηκε ο Μεντίνα

bet365

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας είναι και με τη... βούλα ο Τζέισον Μεντίνα

Κάτοιμος Λαμίας είναι με κάθε επισημότητα ο Τζέισον Μεντίνα, ο οποίος ενισχύει τη θέση του φορ για τον ελληνικό σύλλογο.

Ο 27χρονος επιθετικός βρισκόταν στη Λαμία εδώ και λίγα 24ωρα και αφότου ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ο Κολομβιανός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή, Jeison Medina Escobar.

Ο 27χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Λεονές στην Κολομβία και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ισπανική Σαραγόσα. Μετά επέστρεψε στην πατρίδα του όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Αμέρικα και Ντεπορτίβο Πάστο, όπως και στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ.

Στο ενεργητικό του έχει 33 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα