Βόλος: Ανακοινώσε την απόκτηση του Φελίπε Πιρές

Βόλος: Ανακοινώσε την απόκτηση του Φελίπε Πιρές

Newsroom
Βόλος: Ανακοινώσε την απόκτηση του Φελίπε Πιρές

bet365

Ο Βόλος επισημοποίησε την μεταγραφή του Φελίπε Πιρές από την Ντνίπρο με την μορφή δανεισμού.

Η ομάδα της Μαγνησίας έκανε δικό της μέχρι το καλοκαίρι τον 27χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ. Ο Φελίπε Πιρές αγωνίστηκε δανεικός το πρώτο διάστημα της σεζόν από την Ντνίπρο στην Γιουβεντούδε πραγματοποιώντας 11 συμμετοχές και δίνοντας δύο ασίστ σε 671 αγωνιστικά λεπτά.

Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ρεντ Μπουλ Βραζιλίας και γι' αυτό πέρασε και από τα υπόλοιπα μέλη της «οικογένειας», όπως η Λειψία, η Λίφερινγκ και η Σάλτσμπουργκ. Ακόμη έχει φορέσει τις φανέλες των Χόφενχαϊμ, Αούστρια Βιέννης, Παλμέιρας και Ριέκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Φελίπε Αουγκούστο Ροντρίγκες Πιρές με τη μορφή δανεισμού από την Ουκρανική Ντνιπρ.

Ο Φελίπε Πιρές αγωνιζόταν ως δανεικός στην βραζιλιάνικη Γιουβεντούδε, ενώ πέρυσι είχε φορέσει τη φανέλα της Ολλανδικής Ντεν Χάαγκ.

Ο Πιρές πριν μεταγραφεί στην Ντνιπρ, είχε κάνει σπουδαία καριέρα αγωνιζόμενος σε Σάλτσμπουργκ, Χόφενχάιμ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Αούστρια Βιέννης, Παλμέιρας, Φορταλέζα, Ριέκα και Μορεϊρενσε.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Φελίπε Πιρές στην οικογένεια της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα