Ελσίνκι: Απέκτησε τον Κανελλόπουλο από τον Αστέρα Τρίπολης

Newsroom
Ελσίνκι: Απέκτησε τον Κανελλόπουλο από τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος παρουσιάστηκε από την Ελσίνκι όπου θα συνεχίσει την καριέρα του μετά τον Αστέρα.

Ο 22χρονος Έλληνας κεντρικός μέσος αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης όπου είχε περάσει αρκετά χρόνια στις ακαδημίες, αλλά και την πρώτη ομάδα του και πήρε μεταγραφή στην Ελσίνκι και την Φινλανδία.

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος δεν είχε αγωνιστεί καθόλου την φετινή σεζόν, αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ηρακλή Μεταξά κι έτσι ο ατζέντης του, Βασίλης Παναγιωτάκης κινητηποιήθηκε για να του βρει νέα ομάδα, όπως και κατάφερε, οδηγώντας τον στην Ελσίνκι, με την οποία θα αγωνιστεί και στα προκριματικά του Champions League. Υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Να σημειωθεί πως είναι ο δεύτερος Έλληνας που αγωνίζεται στην Φινλανδία, αφού εκεί βρίσκεται ήδη ο Σταύρος Ζαροκώστας, που παίζει στην Χάκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Κανελλόπουλου στην HJK Helsinki. Ευχόμαστε στον Γιώργο Κανελλόπουλο καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Νιώθω αληθινή ευγνωμοσύνη προς τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για όσα μου έχει προσφέρει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφετηρία μου, τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ κάθε επιτυχία στο μέλλον, την αξίζει και για έναν λόγο παραπάνω. Διότι η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, από τις Ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα, προσφέρει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Όπως συνέβη και στη δική μου περίπτωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα