Λεβαδειακός: Επίσημος ο δανεισμός του Νταμπό από τον Ολυμπιακό

Newsroom
Λεβαδειακός: Επίσημος ο δανεισμός του Νταμπό από τον Ολυμπιακό

bet365

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντουλαγιέ Νταμπό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε όπως αναμενόταν την προσθήκη του χαφ Νταμπό με δανεισμό από τον Ολυμπιακό:

Στον Λεβαδειακό ο Νταμπό

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπντουλαγιέ Νταμπό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ως το τέλος της φετινής σεζόν.

O 21χρονος Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, αποτελώντας έναν από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδείξει οι ακαδημίες της Ναντ τα τελευταία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έπαιξε ως δανεικός στη Β’ ομάδα της Γιουβέντους μετρώντας 18 συμμετοχές, ενώ τον Γενάρη του 2022 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Superleague 2, ενώ πήρε μέρος και στη χειμερινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ισπανία.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 42.

Αμπντουλαγιέ καλωσήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!

Δείτε τον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας σε δράση…

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ομάδας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα