Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρτάλη

Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρτάλη

Newsroom
Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρτάλη

bet365

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο.

Η ομάδα της Μαγνησίας γνωστοποίησε την μεταγραφή του 27χρονου Έλληνα χαφ, που έχει γεννηθεί στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας, ο οποίος παρέμενε ελεύθερος από το καλοκαίρι.

Ο Βόλος θα είναι η τρίτη ελληνική ομάδα στην καριέρα του Αλέξανδρου Καρτάλη, μετά τους ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο.

Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με την ομάδα του Περιστερίου χωρίς να ξεπεράσει τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μέσου Αλέξανδρου Καρτάλη, ο οποίος αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Καρτάλης ξεκίνησε την καριέρα του στη Γερμανία από την Γκρόιτερ Φιρθ, ακολούθησαν η Αλεν και Σβικάου, ενώ από το 2019 έως το 2021 αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας 41 συμμετοχές και 2 γκολ. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ατρόμητο έχοντας καταγράψει 14 συμμετοχές.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Αλέξανδρο Καρτάλη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα