Άρης: Λύση συμβολαίου με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ

Άρης: Λύση συμβολαίου με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ

Άρης: Λύση συμβολαίου με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ

bet365

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Άρη καθώς στις δύο μεταγραφικές κινήσεις με Νταρίντα και Βίντρα, ήρθε και η λύση του συμβολαίου με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ ο οποίος απογοήτευσε με την αγωνιστική παρουσία του στο «Κλ. Βικελίδης».

Ουσιαστικά πρόκειται για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε μέσα από τον αποκλεισμό του Πάπε Σέικ Ντιόπ από την ομάδα. Οι «κίτρινοι» δεν θέλησαν να κοιτάξουν πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι για να αποφασίσουν για το διαζύγιο με τον ποδοσφαίρου, εξάλλου αυτό ήταν αρκετό για να τους οδηγήσει σ’ αυτή την επιλογή. Ο 25χρονος Σενεγαλέζος μέσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι κι έπειτα από πολύμηνη προσπάθεια καθώς η πρώτη απόπειρα προσέγγισής του έγινε τον Γενάρη του 2022, την εποχή που είχε συμβόλαιο με τη Λιόν. Τότε ο Αρης είχε συμφωνήσει με τη γαλλική ομάδα όχι όμως αι με τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό έγινε το περασμένο καλοκαίρι και ο Ντιόπ ήρθε στη Θεσσαλονίκη υπογράφοντας διετές συμβόλαιο και με την προσδοκία ότι θα εξελιχθεί σ’ έναν ηγέτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Τελικώς δεν αγωνίστηκε για περισσότερα από 380 λεπτά κι αυτά μάλιστα ήταν υπερβολικά πολλά για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε. Ενός ποδοσφαιριστή με αστάθεια ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Για διάφορους λόγους, στο τελευταίο διάστημα απομακρύνθηκε από την ομάδα και στις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του. Αυτή η διαδικασία έληξε χθες με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων κι έτσι έκλεισε το κεφάλαιο «Πάπε Σέικ Ντιόπ» στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα