Ιωνικός: Παρελθόν Μεντόσα, Κοκκίνης

Ιωνικός: Παρελθόν Μεντόσα, Κοκκίνης

Newsroom
Ιωνικός: Παρελθόν Μεντόσα, Κοκκίνης

bet365

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τους Χαβιέρ Μεντόσα και Σωτήρη Κοκκίνη, παίκτες που αποκτήθηκαν μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Σύντομη ήταν η θητεία των Χαβιέρ Μεντόσα και Σωτήρη Κοκκίνη στον Ιωνικό, καθώς αμφότεροι που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι έλυσαν τα συμβόλαιά τους με το club. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπαιξε σε 10 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε δύο γκολ, ενώ ο 22χρονος Ελληνας χαφ αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Χαβιέρ Μεντόσα και Σωτήρη Κοκκίνη.

Η οικογένεια του Ιωνικού ευχαριστεί αμφότερους για την προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα