Σεμπά: Τα πρώτα του 30' με τη φανέλα του Ιωνικού

Σεμπά: Τα πρώτα του 30' με τη φανέλα του Ιωνικού

Σεμπά: Τα πρώτα του 30' με τη φανέλα του Ιωνικού

bet365

Ο Σεμπά πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ιωνικού και ο Βρζιλιάνος έδειξε με το... καλημέρα γιατί θα είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας. Το Gazzetta αναλύει το ντεμπούτο του με τη βοήθεια του WyScout.

Μετά τον Ολυμπιακό και το πέρασμά του από ομάδες όπως οι Chongqing Lifan και Al-Shabab, ο Σεμπά αγωνίστηκε και πάλι στα ελληνικά γήπεδα ύστερα από μια τριετία.

Ο Βραζιλιάνος, το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ιωνικού και παραλίγο να δώσει την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα της Νίκαιας που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς (2 ισοπαλίες, 5 ήττες). Το ματς με την Λαμία όμως έληξε με το σκορ να είναι 1-1.

Μπήκε στο ματς στο 63' αντί του Ελευθεριάδη και στο 68', με ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σαράνοφ, που έβγαζε τα πάντα. Αυτό ήταν και το δεύτερο δοκάρι των γηπεδούχων μετά το δοκάρι του Μύγα στο 65'.

Όμως, ο Σεμπά δεν έκανε μόνο αυτό! Σύμφωνα με την στατιστική του εικόνα στο WyScout, είχε ποσοστό επιτυχίας στις επιχυχημένες προσπάθειες σε ποσοστό 33% (8 στις 24). Οι επιτυχημένες πάσες του είχαν ποσοστό επιτυχίας 50%, ενώ ντρίμπλαρε στο 100% (2/2). Εδωσε 12 μονομαχίες και πήρε τις 5 (42%), ενώ ανέκτησε μία φορά χαμένη μπάλα για την ομάδα του.

Οι προσπάθειες του Σεμπά κόντρα στην Λαμία
Οι προσπάθειες του Σεμπά κόντρα στην Λαμία

a
To heatmap του Σεμπά με την Λαμία

Μετά το τέλος του ματς, ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε:

«Ο Σεμπά είναι εγνωσμένης αξίας παίκτης. Δεν είναι έτοιμος. Μπήκε ανέτοιμο το παιδί, αλλά είναι επαγγελματίας, είναι σοβαρό παιδί και θα μας βοηθήσει περισσότερο από ό,τι φανταζόμαστε».

Η παραπάνω εικόνα των αριθμών έρχεται να... παντρευτεί με τα λόγια του κόουτς της ομάδας.

Τα highlights από τη χθεσινή αναμέτρηση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα