Παναθηναϊκός: Τέλος τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: Τέλος τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Newsroom
Παναθηναϊκός: Τέλος τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

bet365

Μέσα σε ελάχιστες ώρες εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, το βράδυ της προσεχούς Κυριακής!

Μεσημέρι Τετάρτης κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής, Πέμπτη νωρίς το πρωί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα κομμάτια για τους οπαδούς που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν μια θέση στη Λεωφόρο τις προηγούμενες ώρες.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το 3x3 στο φετινό πρωτάθλημα έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του «τριφυλλιού» που θα γεμίσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη μεγάλη αναμέτρηση με την «Ένωση».

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εξαίρεση τα ελάχιστα εισιτήρια που απομένουν στη θύρα 3 (VIP) και τα οποία είναι ακόμα προς διάθεση.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη και το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του γηπέδου την αναμέτρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα