Ο Άρης ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον Λούκας Σάσα

Ο Άρης ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον Λούκας Σάσα

Newsroom
Ο Άρης ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον Λούκας Σάσα

bet365

Έπειτα από συνεργασία τριών ετών, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Λούκας Σάσα ο οποίος (εκτός απροόπτου) θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Μετά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λούκας Σάσα στον λογαριασμό του στα social media, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για το τέλος της συνεργασίας με τον 32χρονο Βραζιλιάνο μέσο. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση -κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Lucas Sasha. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Lucas Sasha για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Λούκας Σάσα έγινε κάτοικος του «Κλ. Βικελίδης» το καλοκαίρι του 2019 και υπήρξε από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας που διέγραψαν οι «κίτρινοι» στα τελευταία τρία χρόνια καθώς αγωνίστηκε σε 120 αγώνες με απολογισμό δέκα τερμάτων και τεσσάρων ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος είχε αποφασίσει από καιρό την αποχώρησή του από την ομάδα, γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της εβδομάδας και τελικώς συμφώνησε με την ΠΑΕ Άρης για τη λύση του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα