Ο Λούκας Σάσα ζήτησε να φύγει από τον Άρη – Θέμα ωρών η λύση του συμβολαίου!

Ο Λούκας Σάσα ζήτησε να φύγει από τον Άρη – Θέμα ωρών η λύση του συμβολαίου!

Ο Λούκας Σάσα ζήτησε να φύγει από τον Άρη – Θέμα ωρών η λύση του συμβολαίου!

bet365

Ο Λούκας Σάσα θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Άρη καθώς ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του (σ. σ. Απόλλων Λεμεσού) και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αυτό αποδεικνύεται στην περίπτωση του Λούκας Σάσα. Εδώ και πολλές εβδομάδες κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ο Βραζιλιάνος θέλει να αποχωρήσει από τον Άρη καθώς οι σχέσεις του με την ομάδα διαταράχθηκαν στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Καθόλου τυχαία, σχεδόν σε καθημερινή βάση στις τελευταίες δέκα ημέρες υπήρξαν διαδοχικά δημοσιεύματα από την Κύπρο που τον φέρνουν κοντά στον Απόλλωνα Λεμεσού. Πλέον επιβεβαιώνεται ότι τίποτε απ’ όσα κυκλοφόρησαν και γράφτηκαν δεν ήταν στη σφαίρα της φαντασίας.

Ο Λούκας Σάσα δεν έλυσε ακόμη το συμβόλαιό του με τον Άρη αλλά γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε στη Θεσσαλονίκη και όχι για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ούτως ώστε να πάρει μέρος στην προετοιμασία των «κίτρινων». Ασφαλείς πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ήδη οι εκπρόσωποί του δουλεύουν σε δύο ταμπλό. Στη λύση του συμβολαίου του με τους «κίτρινους» αλλά παραλλήλως στην επικύρωση της συμφωνίας του με άλλη ομάδα. Κατά τους Κύπριους πρόκειται για τον Απόλλωνα Λεμεσού ο οποίος του έχει προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων πλησιάζοντας οικονομικά στα χρήματα που έπαιρνε στον Άρη.

Ο 32χρονος μέσος φέρεται να το έχει αποφασίσει, γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε από τον Άρη την αποχώρησή του από την ομάδα. Από την πλευρά του, ο Άρης δεν έχει σκοπό να κρατήσει με το ζόρι έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα