ΑΕΚ: Ιταλικό σενάριο για Πίρλο

ΑΕΚ: Ιταλικό σενάριο για Πίρλο

Newsroom
ΑΕΚ: Ιταλικό σενάριο για Πίρλο

bet365

Ιταλός δημοσιογράφος έβαλε στο κάδρο της ΑΕΚ τον Αντρέα Πίρλο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ. Διαψεύδει και η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν και ο στόχος των κιτρινόμαυρων είναι να καταλήξουν στον εκλεκτό μέσα στον μήνα που διανύουμε. Μετά το όνομα του Ρούντι Γκαρσία, από την Ιταλία προέκυψε ακόμα ένα, αυτό του Αντρέα Πίρλο.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Οράτσιο Ακομάντο στον λογαριασμό του στο twitter ανέφερε πως ο Ρούντι Γκαρσία αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ και πως η Ένωση έχει στο κάδρο δύο Ιταλούς τεχνικούς, τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο και τον 33χρονο προπονητή της Αλάνιασπορ, Φραντσέσκο Φαριόλι.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta δεν προκύπτει κάποια επαφή της ΑΕΚ με τον Πίρλο. Δεν αποκλείεται ο 42χρονος Ιταλός προπονητής να έχει προταθεί, όμως δεν έχει υπάρξει κάτι που να δικαιολογεί το ιταλικό σενάριο, ότι δηλαδή η ΑΕΚ έχει στο κάδρο τον πρώην προπονητή της Γιουβέντους.

Μάλιστα η ΑΕΚ λίγο αργότερα διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν ισχύει κάτι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα