Σούντγκρεν: «Είναι κομβικός ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό»

Σούντγκρεν: «Είναι κομβικός ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Σούντγκρεν: «Είναι κομβικός ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε στην αξία της αναμέτρησης (20/3, 19:00) με τον Παναθηναϊκό στο «ΚΛ. Βικελίδης» αλλά και στη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής μίλησε στα κανάλια Novasports για το συγκεκριμένο παιχνίδι τονίζοντας ότι… «όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Για μας είναι απαραίτητο να τερματίσουμε σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι κομβικό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά, παίζουμε καλύτερα κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Σχετικά με τα στοιχεία του παιχνιδιού του Παναθηναϊκός, είπε: ««Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη ικανότητα στο να κερδίζει τις δεύτερες μπάλες άρα θα πρέπει να είμαστε δυνατοί σ’ αυτόν τον τομέα. Γενικά έχει ποιότητα και παίζει στρωτό ποδόσφαιρο».

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν κάλεσε και τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο. «Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από το να έρθει όσος κόσμος μπορεί γιατί αυτό έχω μάθει να βλέπω. Τους χρειαζόμαστε και τους περιμένουμε για να μας δώσουν ώθηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα