Παναθηναϊκός: Οριστικά εκτός ντέρμπι οι Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Οριστικά εκτός ντέρμπι οι Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Οριστικά εκτός ντέρμπι οι Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο

bet365

Η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ επιβεβαιώνει τις δύο μεγάλες απουσίες για τους «πράσινους» στο χώρο του κέντρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για την Κυριακάτικη «μάχη» στο γήπεδο της Λεωφόρου και ετοίμασε το πλάνο νίκης δίχως να υπολογίζει στους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Οι δυο τους έμειναν εκτός, με τον Αργεντινό να κάνει ξανά ατομικό το πρωί του Σαββάτου στην τελευταία ημέρα δουλειάς πριν από το ματς με την «Ένωση».

Μακέντα, Λούντκβιστ και Αγιούμπ έκαναν θεραπεία στο Κορωπί, οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή.

Αναλυτικά τα 22 ονόματα:

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα